Resepti
Kaunis ja värikäs lohiperunasalaatti herneillä on helppo ja nopea lounas tai mainio lisuke päivälliselle.

Ainekset
Lohiperunasalaatti herneillä
1 kg varhaisperunoita
5 kpl retiisiä
700 g Tammilehdon Herneenpalkoja
150 g parsaa
200 g kukkakaalia
400-500 g lohta
Vaihtoehtoiset kastikkeet oman maun mukaan
Kermaviilikastike:
2 dl kermaviiliä
3 rkl sitruunamehua
Suolaa, pippuria ja tilliä oman maun mukaan
Raikas sinappikastike:
1 dl oliiviöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl Dijon-sinappia
1,5 rkl juoksevaa hunajaa
Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
Valmistus
Vaihe 1
Keitä perunat kypsiksi ja kuutioi ne kulhoon.
Vaihe 2
Grillaa parsat, kukkakaali, retiisit sekä lohi. Perkaa herneet odotellessa.
Vaihe 3
Valmista valitsemasi kastike yhdistämällä ainekset kulhossa
Vaihe 4
Sekoita ainekset sekä kastike yhteen ja nauti!