top of page

Hernesalaatti

Valmistusaika:

10 Minuuttia

Kypsennysaika:

5-10 Minuuttia

Annosta:

4

Resepti

Kaunis ja värikäs lohiperunasalaatti herneillä on helppo ja nopea lounas tai mainio lisuke päivälliselle.

Ainekset

Lohiperunasalaatti herneillä

  • 1 kg varhaisperunoita

  • 5 kpl retiisiä

  • 700 g Tammilehdon Herneenpalkoja

  • 150 g parsaa


  • 200 g kukkakaalia

  • 400-500 g lohta




Vaihtoehtoiset kastikkeet oman maun mukaan


Kermaviilikastike:


  • 2 dl kermaviiliä


  • 3 rkl sitruunamehua


  • Suolaa, pippuria ja tilliä oman maun mukaan



Raikas sinappikastike:

  • 1 dl oliiviöljyä

  • 2 rkl omenaviinietikkaa

  • 1 rkl Dijon-sinappia

  • 1,5 rkl juoksevaa hunajaa

  • Suolaa ja pippuria oman maun mukaan

Kuva valmistusvaiheesta

Valmistus

Vaihe 1


Keitä perunat kypsiksi ja kuutioi ne kulhoon.


Vaihe 2


Grillaa parsat, kukkakaali, retiisit sekä lohi. Perkaa herneet odotellessa.


Vaihe 3


Valmista valitsemasi kastike yhdistämällä ainekset kulhossa


Vaihe 4


Sekoita ainekset sekä kastike yhteen ja nauti!

Kuva aineksista
bottom of page