top of page

Hernehummus

Valmistusaika:

15 Minuuttia

Kypsennysaika:

-

Annosta:

2

Resepti

Hernehummus on helppo ja nopea leivänpäällinen tai dippi. Nappaa mukaan herkullinen tuore leipä ja tarjoa kesäiltana vieraillesi!

Ainekset

  • 300 g Tammilehdon Herneitä

  • Muutama lehti minttua

  • 1 Valkosipulinkynsi

  • 1/2 Sitruunan mehu

  • Suolaa

  • (Parmesaania)


Kuva valmistusvaiheesta

Valmistus

Vaihe 1


Perkaa herneet. Purista sitruunan mehu. Kuori valkosipulinkynsi.


Vaihe 2


Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tai soseuta ne sauvasekottimella.


Vaihe 3


Tarjoile esimerkiksi leivän kanssa.



Kuva aineksista
bottom of page